Logo_Final_Color.jpg

Rade Tovarović

Osnivač i direktor
Nauka i Praksa doo

Bilateral Meetings

  • (11:30 - 15:00)
1477656743Final-Color.jpg
DescriptionPreduzeće Nauka i Praksa d.o.o. osnovano je 1990. godine. Počeli smo kao konstrukcioni biro, a zatim preko sopstvenog pogona mašinske obrade, oslanjajući se isključivo na sopstveno znanje i radnu disciplinu uspeli da proizvedemo čitavu paletu mašina i uređaja za merenje, balansiranje i analizu vibracija. Danas su mašine za balansiranje (uravnoteženje) naša osnovna delatnost, a najbolja potvrda kvaliteta naših proizvoda je zadovoljstvo klijenata širom sveta.
Naša misija je da i u budućnosti, kao i do sada, dajemo inovativna rešenja. Želimo da i dalje stvaramo proizvode visokog kvaliteta i pouzdanosti, na zadovoljstvo naših klijenata.
Mi nudimo našim klijentima ne samo proizvod, već i sve svoje poslovne resurse i podršku. Stalnim osluškivanjem potreba naših klijenata, želimo da proizvodimo mašine i opremu koja će našeg klijenta učiniti srećnim i uspešnim.
Nakon više od 25 godina postojanja kompanije Nauka i Praksa, stotine proizvedenih najrazličitijih mašina za balansiranje najrazličitijih oblika rotacionih elemeneta i podizanja naše kompanije na internacionalni nivo, želimo da ostanemo isti prema svakom kupcu. Želimo da rastemo i da širimo naše tržište na opšte zadovoljstvo i naših klijenata i nas samih. Posebno u domenu mašina za balansiranje i ispitivanje turbopunjača, koje predstavlja jedno od retkih brzorastućih tržišta, želimo da okupimo naše klijente, stvorimo mrežu prodaje i servisa, tako da svaki naš klijent (gde god da se nalazi) dobije najkvalitetniju opremu, najbržu i najbolju uslugu.
Budite deo našeg tima zadovoljnih klijenata, ili naš partner u ovom, od jednih malobrojno rastućih tržišta
Organization Type Company
Organization Size1-10
Founding Year1990
Phone038115344103
CountrySerbia
CitySabac, Trg sabačkih zrtava 5/III-18 Google map
Areas of Activities

the automotive industry